Croatia as never seen before Více o nás »
  • cs

Apartmán Empire se třemi terasami

Adria Databanka doporučuje VIP partnery. Vlastní doprava Klimatizace Možnost zakotvení člunu Internet Vhodný pro skupiny přátel Video

Proč strávit dovolenou právě tady?

  • »
    Z terasy můžete pozorovat překrásné západy slunce
  • »
    Klimatizace zdarma
  • »
    WiFi internet zdarma
  • »
    Dům jen 40 m od moře
  • »
    LCD 4K SMART TV
  • »
    Elektrický gril
  • »
    K dispozici pračka
  • »
    Výhled na moře z apartmánu
  • »
    Oblázková pláž přímo pod domem
  • »
    Terasa s vyjímečným výhledem na moře a ostrovy
  • »
    Možnost výletů lodí do okolí
  • »
    Možnost nákupu čerstvých ryb u souseda
  • »
  • »
    Dětské hřiště 200 m od apartmánu
  • »
    Výborně hodnocený dům i majitelé

Jak daleko je dům od moře a kam se budete chodit koupat?

Objekt "Apartmán Empire se třemi terasami" je od moře i od pláže vzdálený vzdušnou čarou 40 m. Abyste si udělali lepší představu o místech, kde se můžete koupat, prošli jsme databázi našich fotografií a na základě GPS souřadnic jsme vypočítali vzdálenosti objektu od pláží v okolí.

Nejbližší pláž

Fotka pláže
Oblázková pláž Komarna vzdálená 43 m

Ověřte si dostupnost

Nástup
Odjezd
Počet osob
Fotka pláže Fotka pláže Fotka pláže Fotka pláže Fotka pláže Fotka pláže Fotka pláže Fotka pláže Fotka pláže Fotka pláže Fotka pláže Fotka pláže Fotka pláže Fotka pláže

Jak to vidíme my?

Ležet na lehátku, dívat se na západ slunce, poslouchat šumění moře a popíjet domácí víno. Tak vypadá ideální dovolená. Apartmán Empire vám k tomu navíc přidá luxusní vybavení, jedinečný výhled ze třech teras na moře a malé ostrůvky u poloostrova Pelješac a možnost ochutnat speciality dalmatské kuchyně.

Apartmán Empire se nachází v menší obci Komarna v Jižní Dalmácii pouze 70 km od skutečné perly Jaderského moře – Dubrovniku. Komarna je ideálním místem pro velmi zajímavé výlety autem i lodí. Dubrovnik, nádherná místa na poloostrově Pelješac, Orebić, Korčula a nejkrásnější evropská delta řeky Neretvy. To je pouze malá část z toho, co Vám toto místo může nabídnout. Milovníci kvalitního jídla a pití budou ve zdejší oblasti doslova v sedmém nebi. Kromě vyhlášené dalmatské kuchyně založené na čerstvých rybách, můžete v blízkém okolí ochutnávat nejlepší světové ústřice, slávky nebo výjimečné speciality z údolí řeky Neretvy – například brodetto ze žab a jeguljí. V okolí můžete rovněž navštívit několik špičkových vinařství a degustovat zde celou plejádu vynikajících vín. Velmi zajímavé je foto safari v údolí řeky Neretvy s pozorováním ptáku (bird watching) a sběr jahod, mandarinek a fíků. Pokud přijedete spíše lenošit, přímo pod domem se nachází pláž s lehátky, lounge bar a restaurace. Necelých 20 minut jízdy autem od Komarny si se svými dětmi můžete užívat na dlouhých písečných plážích u obce Blace a sledovat kiteboardisty. Velkou výhodou pobytu v Komarně je blízkost bosenského letoviska Neum (15 minut autem), ve kterém si můžete nakoupit potraviny i pohonné hmoty znatelně levněji než v Chorvatsku.

Apartmán Empire byl před sezonou 2018 kompletně zrenovován a jeho terasy zaplněny mediteránskými rostlinami a bylinami. Nová je kuchyně, veškerý nábytek, sedačka, zdravotní matrace i pračka. V obývacím pokoji byla instalována LCD 4K Smart TV se satelitem. V jídelně jsou nová feng-šuej LED světla, namontován dřevěný bar s posezením. Terasa je vybavena elektrickým grilem a nově osvětlena led světly. Apartmán je rovněž vybaven čtyřmi kvalitními klimatizačními jednotkami. Tento prostorný penthouse je ideální pro skupiny přátel, vejde se sem až devět hostů. V jeho blízkosti je obchod s potravinami. Přímo nad pláží pod domem je nově otevřená restaurace s lounge barem "The Bridge". Na soukromé terase necelých 100 metrů od domu si rovněž můžete u místní rodiny objednat kvalitní domácí dalmatské speciality a poznat tak kouzlo domácí atmosféry. Jídlo si můžete rovněž objednat přímo na terasu svého apartmánu.

Přejeme Vám příjemný pobyt a hodně skvělých zážitků v Jižní Dalmácii

V tomto domě jsme natáčeli video, koukněte na něj!

Na příjemné terase spojené s obývacím pokojem a kuchyní apartmánu Empire můžete v uplném soukromí relaxovat na čerstvém mořském vzduchu přímo nad oblázkovou pláží.

Ubytování

unit_photo

Apartmán APP 7+2

Maximálně 9 os. | 3 ložnice
2x unit_photo 3x unit_photo 1x unit_photo
zjistit termín a cenu »
Kód jednotky: 1936-JD-RK-KO-1
Maximální počet osob 9
Počet místností 4
Typ jednotky Apartmán,
Kouření povoleno pouze na terase/balkonu
ložnice 2 x postel, skříň, noční lampičky, noční stolky, klimatizace
ložnice 1 x manželská postel, skříň, noční lampičky, noční stolky, klimatizace
ložnice 1 x postel, 1 x manželská postel, noční lampičky, noční stolky, klimatizace
obývací pokoj s kuchyňským koutem mrazák 94 l , lednička 248 l , 1x pohovka na rozložení pro 2 os., satelit, posezení, mikrovlnná trouba, kávovar, varná deska elektrická, nádobí, rychlovarná konvice, trouba na pečení, pohovka, LCD TV, klimatizace, stůl
koupelna bojler 50 l , pračka, vana, WC, sušák na prádlo, žehlička, vysavač, umyvadlo
WC WC, umyvadlo
balkon posezení, slunečník, sušák na prádlo, výhled na moře
balkon posezení, výhled na moře
balkon posezení, sušák na prádlo, výhled na moře
klimatizace zdarma
Internet zdarma, WiFi
chodba skříň
Kvalita WIFI signálu v jednotlivých apartmánech nebo částech objektu se může lišit. Tato služba je zdarma a poskytuje ji majitel objektu.

Jak se tady líbilo ostatním hostům?

4.7 / 5 (22 hodnocení)

starstarstarstarstar
  1. Jak jste byli spokojeni s letoviskem, úrovní služeb a kvalitou místních pláží?
  2. Jak jste byli spokojeni s chováním majitele objektu a jeho službami?
  3. Jak jste byli spokojeni s kvalitou ubytování, čistotou objektu a s jeho vybavením? Jaké byly rozdíly mezi informacemi uvedenými na webu v porovnání se skutečností na místě?
1. starstarstarstarstar

Menšie, pokojné stredisko

2. starstarstarstarstar

Spokojnosť s vybavovaním či už telefonicky, mailovo alebo prostredníctvom WA.

3. starstarstarstarstar

Kvalita v poriadku, dávam na zváženie vybudovanie sprchového kútu namiesto vane a inštaláciu väčšieho bojleru na teplú vodu

B. Letko (Slovensko / 2023)
4.7 starstarstarstarstar
1. starstarstarstarstar

Letovisko bylo naprosto úžasné a prostorné, krásný výhled jsme si užívali každý den. Pláže v okolí i před objektem byli super.

2. starstarstarstarstar

Majitel byl moc vstřícný a ochotný.

3. starstarstarstarstar

Ubytování odpovídalo naprosto všemu,co bylo psané na webu. Byli jsme na 100% spokojení

T. Pöschlová (Česko / 2023)
5.0 starstarstarstarstar
1. starstarstarstarstar

Super letovisko pre rodiny s malými deťmi, kľudné miesto s veľmi dobrým vstupom do mora. Všetko pod jednou rukou - pláž na jednej strane a na druhej strane môžete nakupovať v malom miestnom obchodíku. Hneď pri pláži reštaurácia, ktorú sme využili v deň nášho odchodu. Dve detské ihriská s hojdačkami potešili najmenších. Kto očakáva spoločenské a športové vyžitie musí hľadať niečo iné. Ale pre milovníkov pokľudného režimu, určite odporúčam.

2. starstarstarstarstar

Všetko prebehlo v pohode a ochotne.

3. starstarstarstarstar

Ubytovanie pre našu zostavu ideálne, veľká terasa s výhľadom na more na spoločné raňajky a večere bola skvelá, kuchyňa na prípravu jedál aj s dostatočným vybavením, možno by bolo fajn pridať ešte aspoň dva stredné hrnce. Všetko čisté, fotodokumentácia plne zodpovedá skutočnosti. Ďakujeme za skvelé miesto na relax s malými deťmi.

J. Dovinová (Slovensko / 2022)
5.0 starstarstarstarstar
1. starstarstarstarstar

Pláž v době, kdy jsme byli, tedy koncem června, dostatečná. Při odjezdu už zcela zaplněná. Jen jeden den byla tráva, jinak voda velmi čistá. Obchůdek malý, ale měli vše, nikam jsme nemuseli jezdit, paní prodavačka velmi vstřícná, komunikativní, tzv. jsme vždy "pokecali". Dostali jsme při odjezdu dárek. Restauraci jsme využili dvakrát, ta pod domem je spíše bufetová, ale velmi levná, a jídlo dobré, hlavně pizza, ta byla exkluzivní. Štorija dobrá, mořské plody OK. Neumíme si ale představit, že se v sezóně zvětší počet návštěvníků, kapacita infrastruktury je nedostatečná.

2. starstarstarstarstar

VIz otázka č. 1.

3. starstarstarstarstar

Splnilo očekávání. Jen drobné nedostatky ve vybavení kuchyně, ale poradili jsme si. Jsme domluveni, že seznam napíšu přímo do zprávy p Skácelovi.

D. Diváková (Česko / 2022)
4.7 starstarstarstarstar
1. starstarstarstarstar

letovisko bylo velice příjemné, vzhledem k tomu, že jsme byli až po hlavní sezóně bylo velice klidné. V místním obchodě jsem kopili vše co jsme potřebovali.

2. starstarstarstarstar

velká spokojenost.

3. starstarstarstarstar

apartmán byl velice pěkný, čistý a vybavení na vysoké úrovni - velice pěkný. Informace uvedené na webu odpovídají skutečnosti.

P. Barglová (Česko / 2021)
5.0 starstarstarstarstar
1. starstarstarstarstar

Komarna je poměrně klidná krásná vesnička. Hezká, čistá pláž hned naproti apartmánu.

2. starstarstarstarstar

Předání apartmánu i komunikace s majitelem na výbornou.

3. starstarstarstarstar

Apartmán odpovídal fotkám. Vše v pořádku, čisté.

M. Minariková (Česko / 2021)
5.0 starstarstarstarstar
1. starstarstarstarstar

Apartmán presne taký, ako na fotografiách. Vybavený, krásne zariadený, s nádherným výhľadom. Na pláž sme väčšinou chodili do kleku ale najmä na Moračnu, nakoľko netrebalo platiť parkovné, voda bola nádherná a prístupná aj malým deťom, bufet veľmi chutný.

2. starstarstarstarstar

Ústretový, spokojní sme odchádzali. Pani ktorá nás ubytovala veľmi milá, dokonca nám aj zmenila peniaze, keďže sme nemali kuny a bola nedeľa. Chválim.

3. starstarstarstarstar

Všetko bolo tak, ako na obrázkoch, možno ešte lepšie. Ľudia super, usmiati, možno trošku doriešiť parkovanie pri objekte.

V. Gladišova (Slovensko / 2021)
5.0 starstarstarstarstar
1. starstarstarstarstar

Letovisko příjemně malé, grilované čerstvé ryby úžasné, místní zeleninka z tržnice i malé téměř prázdné plážičky.

2. starstarstarstarstar

Velmi spokojeni.

3. starstarstarstarstar

Nejkrásnější ubytování, nádherný výhled na moře. Terasa s pergolou, grilem, překrásnými západy slunce. Ráda bych vám poděkovala za vstřícnost, ochotu a přátelský přístup i krásný apartmán, který jste vytvořil/i v Komárně (milé fotky na zdech, levandule, dobré nože v kuchyni :) atd.) Velmi se nám tam líbilo, mužům i stavba mostu, my ženy jsme se dívaly raději na druhou stranu. Dovča mimo sezónu byla letos fakt skvělá volba.

P. Zeilhoferová (Česko / 2021)
5.0 starstarstarstarstar
1. starstarstarstarstar

Pláž před apartmánem malá

2. starstarstarstarstar

Jenom jeden obchůdek-málo ovoce!

3. starstarstarstarstar

Apartmá hezký ,dobře vybavený

R. Petrla (Česko / 2021)
4.7 starstarstarstarstar
1. starstarstarstarstar

Wszystko przejzyste

2. starstarstarstarstar

Plaże kamieniste mało ludzi

3. starstarstarstarstar

Wszystko ok czysto obiekt dobrze wyposazony

w. Soboń (Polsko / 2020)
5.0 starstarstarstarstar
1. starstarstarstarstar

Malé letovisko, malá pláž, ale stačila. V okolí je dost pláži na výběr. Trochu mi chyběly nějaké atrakce pro děti, zmrzlina,....

2. starstarstarstarstar

Na výbornou s hvězdičkou. Velmi vstřícný a ochotný majitel. Se vším nám poradil a pomáhal po celou dobu pobytu

3. starstarstarstarstar

Vše odpovídalo informacím na webu. Apartmán krásný, čistý, nic jsme nepostradali

M. Nováková (Česko / 2020)
4.7 starstarstarstarstar
1. starstarstarstarstar

Spokojenost s cenami, trošku pomalejší obsluha, ale jinak služby na úrovni

2. starstarstarstarstar

Naprostá spokojenost

3. starstarstarstarstar

Apartmán byl kvalitou a vybavením nejlepší za celou dobu co do Chorvatska jezdíme.

M. Boháč (Česko / 2020)
4.7 starstarstarstarstar
1. starstarstarstarstar

Pro male deti plaz prave pripravovali primo pod apartmanem, kaminky jeste neobrousene, sem tam vecer nekdo se psem. Vzdalenejsi plaz hezka, dojem kazili kuraci. Pod vodou skvele!

2. starstarstarstarstar

Perfektni 1*

3. starstarstarstarstar

Top kvalita, nejelpsi ubytovani za 30 let v Chorvatsku

L. Štencková (Česko / 2019)
4.7 starstarstarstarstar
1. starstarstarstarstar

Pláž před domem je bohužel velice malá a nezajímavá. Lepší je pláž směr Klek, na které se však také nenachází moc místa a bar na ní je předražený. Letovisku chce dát asi více času na to, aby se na své hosty lépe připravilo - např. vyklidit zadní pláž od kamenů a rozšířit ji - např. upravit svah.

2. starstarstarstarstar

Perfektní. Byli jsme dotázáni zdali je vše v pořádku. Byli jsme velice spokojeni.

3. starstarstarstarstar

V lepším a prostornějším apartmánu v Chorvatsku jsme ještě nebyli. Klimatizace funkční, chyběl pouze jeden ovladač. Jedna židle v jídelně byla již vachrlatá, na což jsme upozornili. Odpad na záchodě zapáchal - zápach se linul z kanálku v podlaze. Doplnil bych společnou chodbu pozičním /podlahovým/tlumeným světlem pro lepší orientaci v noci a při zavřených dveřích do pokojů. Jinak super.

J. Krysl (Česko / 2018)
4.0 starstarstarstarstar
1. starstarstarstarstar

letnisko blisko plaży ,mogłoby być więcej restauracji oraz sklepów z pamiątkami-nie znaleźliśmy żadnego, dopiero w Klek

2. starstarstarstarstar

kontakt z właścicielem średni

3. starstarstarstarstar

apartament czysty,wyposażony bardzo dobrze,opis na stronie internetowej zgodny z rzeczywistym

D. Mysza (Polsko / 2018)
4.3 starstarstarstarstar
1. starstarstarstarstar

klidné letovisko s krásnými plážemi

2. starstarstarstarstar

Majitele jsme neviděli.Jeho zástupkyně byla vstřícná a milá.

3. starstarstarstarstar

Vše odpovídalo popisu. Bez připonínek.

M. Heinl (Česko / 2018)
4.3 starstarstarstarstar
1. starstarstarstarstar

2. starstarstarstarstar

3. starstarstarstarstar

A. Drożdż (Polsko / 2018)
4.7 starstarstarstarstar
1. starstarstarstarstar

Super.

2. starstarstarstarstar

Super.

3. starstarstarstarstar

Super souhlasím.

L. Homolka (Česko / 2017)
5.0 starstarstarstarstar
1. starstarstarstarstar

podle představení na webu

2. starstarstarstarstar

nadrpůměrná

3. starstarstarstarstar

100% čisté a uklizené

R. Sýkora (Česko / 2017)
4.7 starstarstarstarstar
1. starstarstarstarstar

ze všeho jsme byli nadšeni, plně nam to vyhovovalo

2. starstarstarstarstar

super sl. Volarevič profesionálka

3. starstarstarstarstar

vše perfektně vybaveno, nic nam nechybělo

M. Jaroušová (Česko / 2017)
5.0 starstarstarstarstar
1. starstarstarstarstar

jedniná výhrada,že tam nebola celodenná reštaurácia

2. starstarstarstarstar

majiteľ bol veľmi ochotný a super

3. starstarstarstarstar

ubytovanie bolo krásne,čisté a na vysokej úrovni.

L. Kučera (Česko / 2017)
4.7 starstarstarstarstar
1. starstarstarstarstar

2. starstarstarstarstar

3. starstarstarstarstar

Úplne spokojný,čisté.Rozdiely len kladné

T. Alberty (Slovensko / 2016)
4.7 starstarstarstarstar

Kde ubytování najdete?

Jak můžete rezervovat pobyt?

Pobyt si zarezervujete zaplacením zálohy okolo 50% z celkové ceny a zbytek doplatíte majiteli objektu na místě v eurech. Pokud sebou nechcete brát hotovost, druhou půlku můžete poslat nám 45 dnů před nástupem na pobyt a my za Vás platbu majiteli vyřídíme. Platit u nás můžete kartou, převodem na účet, poukázkami, fondem FKSP nebo třeba firemní fakturou.

Mrkněte na souhrnné informace o objektu a okolí

Kód objektu: 1936/2-JD-RK-KO
Akční nabídka platí na termíny do: celoročně
Akční nabídka platí na termíny od: celoročně
Poloha objektu: Poloha objektu vhodná i pro děti, v centru
Doprava: vlastní
(u velkých skupin je možné zajistit autobusovou dopravu)
Příjezd k objektu od hlavní cesty: po asfaltové silnici
Příjezd k objektu osobním vozem: dobrý
Parkování: 1 parkovací místo na 1 apartmán, ano, u domu
Kód objektu: 1936/2-JD-RK-KO
Akční nabídka platí na termíny do: celoročně
Akční nabídka platí na termíny od: celoročně
Poloha objektu: Poloha objektu vhodná i pro děti, v centru
Doprava: vlastní
(u velkých skupin je možné zajistit autobusovou dopravu)
Příjezd k objektu od hlavní cesty: po asfaltové silnici
Příjezd k objektu osobním vozem: dobrý
Parkování: 1 parkovací místo na 1 apartmán, ano, u domu
Vzdálenost od moře: 40 m
Vzdálenost od moře cestou: 40 m
Vzdálenost od pláže: 40 m
Vzdálenost od pláže cestou: 40 m
Typ pláže: oblázkové, opalovací molo
Majitelé v objektu: jsou přítomni
Nabízené služby: organizování výletů, ubytování v soukromí
K dispozici od: 01.01.2024
K dispozici do: 31.12.2024
Nástup a odjezd: kterýkoli den v týdnu, aby rezervace navazovaly
Příjezd: 14:00
Odjezd: 10:00
Vhodný pro: aktivní dovolenou, dovolenou pro mladé, dovolenou pro skupinu přátel, dovolenou v klidu přírody, rodinnou dovolenou, vhodný pro děti
Pobyt se psy: nepovolen
Vytápění: Ano
Znalost jazyků: anglicky, česky, chorvatsky
Domácí výrobky: domácí víno, Možno zakoupit na tržnici či v obci, pršut, rakija, sýr
Povlečení: 1x týdně
Ručníky: 1x týdně
Toaletní papír: dle potřeby
Venkovní sprcha: na pláži
Nejbližší obchod: 15 m
Nejbližší pošta: 3 km Klek
Nejbližší směnárna: 4 km Klek
Vzdálenost od první pomoci: 4 km Klek
Vzdálenost od zubaře: 22 km
Nejbližší benzínová pumpa: 8 km
Vzdálenost od magistrály: 250 m
Nejbližší kavárna: 40 m
Nejbližší pekárna: 40 m
Nejbližší novinový stánek: 40 m
Vzdálenost od vlakového nádraží: 22 km
Vzdálenost od letiště: 95 km
Vzdálenost od trajektového přístavu: 18 km
Vzdálenost od kadeřnického salonu: 22 km
Vzdálenost od tenisových kurtů: 4 km Klek
Vzdálenost od dětského hřiště: 100 m
Výlety do okolí: majitelé organizují výlety do přírody, na fotosafari deltou řeky Neretvy, prohlídku archeologického muzea Narona,..., majitelé organizují výlety
Kotvení vlastního člunu: Ano
Objekt je vybaven internetovým připojením: Ano
Služby: Internet, praní prádla, směnárna, trezor
Vzdálenost od lékárny: 7 km
Vzdálenost od restaurace: 40m
Možnosti zábavy v nejbližším městě: konoba
Transfer z/na letiště: Dubrovnik, Split, za poplatek (viz ceník), Zadar
K objektu se dá přijet: normálním autem
Uvedené vzdálenosti jsou pouze orientační a mohou se měnit.

Přečtěte si informace o oblasti

Tyto domy by Vás mohly taky zajímat

Systém v této sekci webu zobrazuje další objekty přímo ve vybraném letovisku, nebo v celé riviéře, které svými vlastnostmi nejblíže odpovídají Vámi zadaným parametrům.

Fotka objektu
Apartmány Gabrijela>
Vzdálenost od objektu: 6 m
Fotka objektu
Apartmány Marcela>
Vzdálenost od objektu: 129 m
Fotka objektu
Apartmány Zoya>
Vzdálenost od objektu: 22 m
Fotka objektu
Apartmány 1355-170>
Vzdálenost od objektu: 172 m