Croatia as never seen before Více o nás »

Menu

Užitečné odkazy

Informace o zpracování osobních údajů

Vážení klienti,

chceme Vás tímto informovat, že při poskytování našich služeb zpracováváme v pozici správce Vámi poskytnuté osobní údaje v rozsahu nutném pro splnění našich smluvních a zákonných povinností. V rozsahu potřebném pro ochranu našich práv a právních nároků budeme tyto Vaše osobní údaje přiměřeným způsobem zpracovávat též z titulu tzv. oprávněného zájmu.

Můžeme Vás však ujistit, že bezpečnost Vašich údajů a jejich zákonné zpracování pokládáme za naši prioritu. Nejedná-li se o zpracování založené na speciálním souhlasu, Vaše údaje budeme zpracovávat pouze za účely uvedenými v těchto informacích a k jejich zpracování bude docházet vždy pouze po dobu vyplývající z právních předpisů, případně po přiměřenou dobu od skončení poskytování našich služeb.

Zpracování osobních údajů

Na základě plnění smlouvy, tedy zejména úplatného poskytnutí našich produktů či služeb Vám, dále i na základě služeb souvisejících, jako zejména plnění při případném uplatňování práv z vadného plnění (reklamace), event. např. poskytování údržby či servisu z naší strany (pokud je toto pro Váš případ relevantní), zpracováváme Vámi poskytnuté osobní údaje. Bez těchto údajů bychom Vám naši službu či produkt nebyli schopni poskytnout, a ani bychom nebyli schopni splnit naše povinnosti ukládané zákonem.

Na základě našich oprávněných zájmů na zlepšování našich služeb Vám budeme na Vámi poskytnutou e-mailovou adresu dále zasílat obchodní sdělení týkající se produktů či služeb, obdobných těm, které jsme Vám již poskytli. Poskytnutí Vaší e-mailové adresy za těmito účely však není povinné, pokud v budoucnu změníte názor, můžete proti tomuto způsobu zpracování kdykoliv vznést námitku. V takovém případě se zpracováním bez dalšího přestaneme.

V případě, že si prohlížíte naše webové stránky, zpracováváme údaje o průběhu tzv. elektronické cesty (tj. jak jste se na  naše stránky dostali). Prostřednictvím tzv. cookies, k jejichž užití jste udělil/a samostatný souhlas v souladu s platnou legislativou, uložíme ve Vašem zařízení informace (např. vyplněné údaje ve formuláři). Tyto informace usnadňují vzájemnou komunikace a pomáhají zkvalitnit naše online služby.

V přímé souvislosti s naší obchodní činností předáváme Vaše osobní údaje níže uvedeným subjektům:

Subjekt, kterému jsou osobní údaje klientů předávány: Účel, za kterým jsou osobní údaje klientů tomuto subjektu předávány:
majitelé ubytovacích zařízení plnění smluvních závazků zajištění ubytování
dopravci plnění smluvních závazků zajištění dopravy
Pojišťovny plnění smluvních závazků zajištění pojištění
cestovní kanceláře a cestovní agentury - obchodní zástupci ADRIA DATABANKA, s.r.o. plnění smluvních závazků ze smluv o obchodním zastoupení
platební brány plnění smluvních závazků zajištění platby za služby přes platební bránu se 3D zabezpečením.

Základní práva klienta související se zpracováním

Současně Vás chceme rovněž informovat o tom, že v souvislosti se zpracováním Vašich osobních údajů Vám svědčí následující práva:

  • právo žádat o informace o kategoriích zpracovávaných osobních údajů, účelu, době a povaze zpracování a o příjemcích osobních údajů;
  • právo požádat o poskytnutí kopie zpracovávaných osobních údajů;
  • právo požádat při naplnění podmínek stanovených relevantními právními předpisy, aby osobní údaje byly opraveny, doplněny nebo vymazány, případně jejich zpracování omezeno;
  • právo vznést námitku proti zpracovávání osobních údajů a právo podat stížnost u dozorového úřadu, jímž je v České republice Úřad pro ochranu osobních údajů;
  • právo být informován o případech porušení zabezpečení osobních údajů a to tehdy, pokud je pravděpodobné, že daný případ porušení bude mít za následek vysoké riziko pro Vaše práva a svobody.

Všechna zmíněná práva můžete realizovat prostřednictvím níže uvedených kontaktních údajů. Rádi Vám také zodpovíme jakékoliv Vaše otázky týkající se ochrany Vašich osobních údajů.

V Brně dne 24.5.2018

Správce osobních údajů: ADRIA DATABANKA s.r.o.

IČ: 269 39 207
Sídlo: Panská 397/2, 602 00 Brno
WWW: adriadatabanka.com
Email: adria@adriadatabanka.com
Telefon: +420 775 999 955
Fax: +420 542 215 207

Chorvatsko

slevy LAST
MINUTE

Na pobyty v Chorvatsku v sezóně 2018 od nás obdržíte slevu 3 % až 5 % z celkové částky (Sleva je platná do 31.12.2018).

Slevy pro skupiny » více

Při objednání pobytu v Chorvatsku jednou osobou:

  • skupina 8 – 11 osob: sleva 500,- Kč
  • skupina 12 – 15 osob: sleva 1000,- Kč
  • skupina 16 – 20 osob: sleva 1500,- Kč
  • skupina 21 – 25 osob: sleva 2000,- Kč
  • skupina 26 – 30 osob: sleva 3000,- Kč
  • u skupin více než 30 osob: sleva dohodou

Částka za pobyt musí být hrazena jednou fakturou a bude vystavena pouze jeden voucher.

Follow us on YouTube